En del af PPG Koncernen

Sigma er en del af PPG koncernen, verdens næststørste producent af maling og markedsleder i flere lande indenfor produktionen af maling til professionelle, industrielle og private kunder. På verdensplan er vi mere end 150 produktionenheder og equity affiliates, i mere end 60 forskellige lande. Sigma Coatings i Danmark hører under Region Nothern Europe med hovedsæde i Holland

SIGMA Coatings er landsdækkende og butikkerne ejes af selvstændige iværksættere, typisk med baggrund som malermester eller med stor erfaring fra branchen. Personalet gennemgår løbende uddannelse i produkter, rådgivning og service samt farveteori for at sikre den bedst mulige service i handlen med maling.

SIGMA sælger kun kvalitetsprodukter under mærket Sigma Coatings. Maling fra Sigma Coatings er blandt professionelle brugere, såvel i Danmark som i Europa, respekteret for deres høje kvalitet, holdbarhed og dækkeevne. Du får meget kvalitet for pengene. ProGold tilbehør er udviklet i samarbejde med førende leverandører til at give de bedste resultater med Sigma Coatings maling. Alt for ofte nedprioriteres værktøj og tilbehør, og så kan det blive svært at opnå et godt resultat. Spørg derfor altid efter ProGold værktøj og tilbehør.