Tekniske sporgsmal og svar

Kan vandige malinger isolere

Sigma Coatings har udviklet unikke vandige spærrende produkter til lofter, vægge og træværk. Sigma "Renova" navnet kendetegner de vandige spærrende produkter hos Sigma. Et efterhånden velkendt og banebrydende produkt er Sigma Renova Isotop, som er en 100% acrylplastmaling til vægge og lofter, med, for markedet, unikke spærrende egenskaber for vandopløselige stoffer, såsom nikotin, vandskade, sod m.v.

Sigma Renova Isotop fås i glans 10 og i glans mat (5), som også er certificeret til brug på akustikloftplader, uden at forringe de akustiske egenskaber. Sigma Renova Primer er en spærrende vandig acrylplast mellemmaling for vandopløselige stoffer til lofter og vægge, der anvendes før færdigbehandling med Sigma Renova Isotop eller anden vægplast- eller acrylplastmaling i ønsket kulør og glans. Sigma Renova Træprimer, en spærrende mellemmaling i ind- og udvendig kvalitet, baseret på acryl/hybrid. Som navnet antyder, er anvendelsesområdet fortrinsvis træværk, hvor der er risiko for gennemslag af vandopløselige indholdsstoffer.

Sigma Renova Træprimer fremtræder med god fylde, har en særdeles god flydeevne og danner dermed et perfekt underlag for færdigbehandling. Sigma Renova Træprimer har god vedhæftning på de fleste hårde og glatte overflader, samt er meget velegnet som mellemmaling i traditionel forstand.

Besvaret dit spørgsmål?

Stil et spørgsmål

Har du flere spørgsmål?

Required form 'FAQForm' does not exist.