Farvekollektioner

Farvekollektioner

Sigma tilbyder et omfattende udvalg af farvekollektioner, fordelt på farvevifter og farvekort. Kollektionerne giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 3000 farver til mange forskellige produkter og områder. Se mere om hovedkollektionerne nedenfor eller udfyld bestillingsformularen ved at klikke her.

Sigma Colour System C21.3

Det 21. århundredes farvevifte. Viften er den mest komplette farekollektion til den professionelle bruger. Udgangspunktet for designet af Sigma Colour System C21.3 er de ønsker og krav, der stilles af professionelle malere, arkitekter og designere. Sigma Colour System C21.3 indeholder næsten 2000 farver, fordelt på 1750 NCS Edition 2 farver og 185 RAL farver og 32 metallic farver, der som noget nyt er inkluderet i samme vifte.

Som yderligere nyhed er viften inddelt efter tone i NCS farvecirklens 40 farvegrupper. Det gør det meget lettere at søge, sammensætte og udvælge farver. Viften kommer i et kraftigt plastikomslag, der beskytter viften mod slag, stød og unødigt slid.

Inspirationskoncept

Kuffert med bog, mappe og A6 farveprøver. Indeholder et bredt udvalg af seneste modefarver, opdelt i 8 farvegrupper. Er det perfekte værktøj til farvesammensætning for professionelle farveeksperter og arkitekter.

Shades of White & Grey

Kollektion med et udvalg af lyse og grå farver, opdelt i samme 8 kategorier som Inspirationskoncept. Består af farvevifte og inspirationsbog.

Nordisk Lys

I tillæg til Sigma's hovedfarvekollektion, den store NCS/RAL farvevifte Sigma Colour System C21.3, har Sigma også udarbejdet en stor kollektion ved navn Nordisk Lys. Nordisk Lys er en serie af 4 farvevifter med hver 150 farver i meget lyse nuancer. De lyse farver er helt i tråd med tidens mode og den Skandinaviske indretningstrend.

Med Nordisk Lys bliver det nu muligt at farvesætte hjem, kontorer m.v. i behagelige lyse toner af mange forskellige farver. Hver vifte er inddelt i grupper på 5 nuancer af den samme farve. Inddelingen skaber overblik og gør det lettere at sammensætte forskellige farver i den samme nuance på tværs af viften for at skabe harmoni i farvesammensætningen.

Sigmalife Farvekort

Sigmlife er en serie af transparente træbeskyttelser, typisk til brug på ædeltræsorter. Den meget fine finish og stærke beskyttelse kan opnås i mange spændende farver. Sigmalife farvekortet har påført farven på træ, så du ikke bare kan se farver, men også vurdere dens udseende på træet, hvor bla. åretegningen i samspil med farven har betydning for resultatets udseende.

Siloxan Farvevifte

Et udvalg af facadefarver til det uovertrufne facadeprodukt Siloxan. Kortet er lavet med respekt for produktets evne til at give et "kalket" udseende, så du kan danne dig det mest realistiske indtryk for du påbegynder din facadebehandling.